هاردهای اکسترنال Sony با نرم افزار Password Protection Manager ساخت همان شرکت قابلیت اینکریپ و رمزگذاری اطلاعات را دارد که مراحل نصب آن بسیار آسان است. در هنگام نصب مقدار حجم پارتیشن رمزگذاری را می توانید انتخاب کنید. اطلاعات داخل آن پارتیشن همیشه از دید یوزر و ویندوز پنهان و بصورت کد گذاری شده در هارد باقی می ماند .
بعد از زدن پسورد, مقدار حجم اطلاعات قفل شده بعنوان درایو مجازی در ویندوز بالا می آید و می توان از آن استفاده نمود.
معایب رمزگذاری هارد اکسترنال
بعد از بررسی و تحقیقات لازم متوجه شدیم که این رمزگذاری شرکت Sony بسیار آسیب پذیر است و به هیچ عنوان توصیه نمی گردد .
قفل سونی Key داخلی برای رمز گشایی اطلاعات را فقط در یک سکتور ذخیره می کند! و اگر این سکتور آسیب ببیند یا بدسکتور شود اطلاعاتتان را برای همیشه از دست می دهید . این نرم افزار هیچ بکآپی از این سکتور مهم نمی گیرد!
فایل های سیستم پارتیشن رمز گذاری شده اغلب توسط آنتی ویروس ها به عنوان ویروس شناخته شده و برنامه فایل ها را بایگانی یا حذف می نما ید و باعث می شوند نرم افزار Password Protection Manager سونی از کار بیوفتد که البته قابل حل و و ریکاوری می باشد.
مقایسه با بیتلاکر
رمزگذار سونی در مقایسه با قفل بیت لاکر بسیار سریع در عرض چند دقیقه با پورت اکسترنال مخصوص خود پارتیشن را بصورت سخت افزاری قفل و آماده کار می کند. درحالیکه قفل بیتلاکر چندین ساعت طول می کشد تا یک پارتیشن رمز گذاری شده را به صورت نرم افزاری برای کار آماده سازد .
قفل بیتلاکر 3 کپی از کلید داخلی رمز در خود هارد ذخیره و در صورت خرابی هر کدام سریع همه کلید ها را بازسازی می کند درصورتیکه رمزگذاری ذر سونی فقط با یک کلید انجام می گیرد و درصورت خرابی یا مشکل دسترسی به آن, اطلاعات باز نمی گردد.
اگر برای هارد اکسترنال رمز گذاری شده مشکلی پیش آمد به هیچ عنوان دستکاری نکنید و به مرکز تخصصی نوین هارد برای عیب یابی و تعمیر مراجعه نمایید . ما عیب هارد را تشخیص داده و بطورفوق تخصصی هارد را تعمیر و ریکاوری اطلاعات می کنیم .
توصیه ما به شما این است که از برنامه رمزگذاری هارد اکسترنال سونی استفاده نکنید هیچ امنیتی برای حفظ اطلاعات ندارد.
Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks. Sony! no
سلام جناب نور محمدی عزیز خسته نباشی غرض از مزاحمت اینه برادرم یه رم داره که خرابه اگه میشه راهنماییش کنید تو تلگرامم براتون پیغام زده با شماره … ممنون میشم کمکش کنید با سپاس فراوان از شما
باید رم را بیاورند دفتر تا بتوانیم ایشان را کمک کنیم .
سلام ممنون از محبتتان
سلام
خسته نباشید
ببخشید من یه مشکل داشتم میخواستم اگه امکانش هست یکم راهنماییم کنید
من یه هارد اکسترنال سونی دارم بعد یه چند ماهی بود ازش استفاده نکرده بودم
الان وصلش کردم به لب تاپ ولی password protection manager بالا نمیاد که پسوورد وارد کنم
پارتیشن 1 گیگابایته باز میشه ولی اون پارتیشن اصلی که رمز گذاشتم روش اون PPM بالا نمیاد اصلا
باید هارد را بیاورید دفتر تا کامل بررسی گردد به هیچ عنوان هارد را دستکاری نکنید رمزگذاری هارد اکسترنال سونی بسیار آسیب پذیر است.
سلام جناب نورمحمدی باعرض پوزش یادتون رفته نظر منو تایید کنید
نه یادم نرفته جواب و سوال شما در پست جدید می باشد.
سلام . هارد من دچار همچین مشکلی شده ُاین قفل فعال نمیشه و کل هاردم رو خالی نشون میده
ممنون میشم کمکم کنید
حتما باید تشریف بیاورید دفتر کار تا بررسی گردد .