ریکاوری هارد اکسترنال WD

تعمیر تخصصی هارد با دستگاه

NOOK (+15 rating, ۳ votes)
Loading...

سلام
هارددیسک من سامسونگ مدل
HD250HJ
می باشد دیود تی وی اس 5 ولتش بر اثر گذاشتن کارت گرافیک پر قدرت روی مادربورد سوخته است چون پاور توانش کم بوده است .بر اثر نوسانات گذرای ولتاژاین اتفاق افتاده است
مدل بورد هارددیسک
BF41-00180A
Storm
Rev07
مدل دیود تی وی اس 5 ولت
R720
QE
سوالم از شما این است که این قطعه (دیود تی وی اس 5 ولت ) یا مشابه اش پیدا میشه یا اینکه باید دنبال بورد هارددیسک بگردم؟

hada123 

هومن نورمحمدی:

مدل دیود مهم نیست . از هر برد هاردی میتوان برداشت و آنرا جایگزین کرد.

۲ thoughts on “تعمیر تخصصی هارد با دستگاه

  1. با سلام
    در توضیحات و پاسخ به سؤالات نوشتید که هاردی که تعمیر شود دیگر قابل بازیابی نیست یعنی شما می خواهید سطح دیسک را هم تعویض کنید؟؟
    اگر بگوییم هاردی که تعمیر شود، قابل برداشتن اطلاعات نیست ولی با این وجود اطلاعات روی صفحه دیسک پلاتر هستش. یعنی شما در حین تعمیر هارد فقط هد هارد را عوض می کنید و سطح دیسک را که اطلاعات درون آن هست که عوض نمی کنید.
    یعنی اگر هد هارد هم عوض شود، نمی توان اطلاعات را برداشت؟؟
    پس چگونه وقتی هارد را تعمیر می کنیم و در صورتیکه اطلاعات روی سطح دیسک است، قابل کپی کردن اطلاعات نیست؟؟

    1. علت آنکه در تعمیر هارد اطلاعات ازبین می رود این است که کل سکتور های هارد رایت می گردد و سپس سکتور های بد و کند از آن برداشته می شود. بنابراین اطلاعات هارد کاملا از بین می رود.
      اگر اطلاعات مهم است به هیچ وجه نباید عملیات تعمیراتی روی آن انجام گیرد و اول باید اطلاعات هارد به یک هارد دیگر انتقال پیدا کند. اگر هد هارد خراب باشد آن هارد ارزش تعمیرات ندارد و فقط تعویض هد برای بازیابی اطلاعات انجام می گیرد که هزینه آن بیشتر از یک هارد نو می باشد. وقتی هد هارد تعویض می گردد و هارد دیتکت می کند کپی اطلاعات با دستگاه pc3000 انتقال پیدا می کند تا هد جدید دوباره خراب نشود.
      روند کار و تست در تعمیر هارد و بازیابی اطلاعات بسیار با هم فرق دارد.

Comments are closed.